ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΜΗΝ σου τύχει: Άνδρας έσπασε το πέος του κατά τη διάρκεια του σεξ!

ΜΗΝ σου τύχει: Άνδρας έσπασε το πέος του κατά τη διάρκεια του σεξ!

Σε μεγάλη ταλαιπωρία μπήκε ένας 42χρονος από τη Βοστώνη, ο οποίος είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ο άνδρας αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και αναμένεται να γίνει καλά τουλάχιστον 6 μήνες μετά.

Τι συνέβη όμως; Ο 42χρονος βρισκόταν σε σεξουαλική επαφή με τη σύντροφό του όταν το πέος του, το οποίο ήταν σε στύση, συγκρούστηκε με το περίνεο της κοπέλας, την περιοχή λίγο μπροστά από τον πρωκτό. Τότε, όπως είπε ο ίδιος, άκουσε ένα «κρακ» και είδε αίμα να τρέχει!

Αμέσως μεταφέρθηκε στα επείγοντα νοσοκομείου της Βοστώνης, έχοντας φρικτούς πόνους.

Το συγκεκριμένο κάταγμα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς ο 42χρονος ήταν πιθανό να αντιμετωπίσει μετά από αυτό, στυτική δυσλειτουργία, καθώς και μόνιμη καμπή του πέους ή και βλάβη στα νεύρα των γεννητικών οργάνων.

Ευτυχώς, η επέμβαση ήταν επιτυχής και ο 42χρονος θα αποκτήσει ξανά στύση μέσα σε 3-6 μήνες, ενώ η καμπυλότητα στο πέος του δεν θα είναι αισθητή.

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : http://www.star.gr/Pages/Diethni.aspx?art=268516&artTitle=min_sou_tychei_andras_espase_to_peos_tou_kata_ti_diarkeia_tou_

Related posts