ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Μαχαίρωσαν Λαρισαίο δημοσιογράφο την ώρα που έκανε εκπομπή!

Μαχαίρωσαν Λαρισαίο δημοσιογράφο την ώρα που έκανε εκπομπή!

Θύμα επίθεσης με μαχαίρι έπεσε σήμερα ο αθλητικογράφοςΓιάννης Καλογιάννης, την ώρα που ο δημοσιογράφος έκανε εκπομπή στο ραδιόφωνο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα και ο δράστης διαπληκτίστηκαν στις εγκαταστάσεις του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού “OK RADIO” .

Στη συνέχεια, ο δράστης μαχαίρωσε τον αθλητικογράφο στο πόδι! Ο Γιάννης Καλογιάννης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έφυγε.

Υπάρχουν πληροφορίες μάλιστα που αναφέρουν, ότι ο δράστης δεν είναι ένας αλλά δύο άτομα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Αστυνομία έχει ήδη τα στοιχεία του ενός δράστη και τον αναζητά ενώ γίνεται έρευνα για την ταυτότητα του δεύτερου…

Ο ιδιοκτήτης του ok radio 104.8 Παναγιώτης Κιούσης, δήλωσε για το συμβάν:

«Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας το οποίο συνέβη στον αέρα της εκπομπής ζωντανά εναντίον του δημοσιογράφου Γιάννη Καλογιάννη. Το καταδικάζουμε απερίφραστα χωρίς να ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες αφού ήδη η Αστυνομία και ο Εισαγγελέας έχουν επιληφθεί του θέματος ώστε να μάθουμε τους δράστες και τι ακριβώς έγινε».

Πηγή: kosmoslarissa, larissasportnews, press-a

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Related posts