Κρήτη: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη της Στέλλας Ακουμιανάκη

Κρήτη: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη της Στέλλας Ακουμιανάκη

Για τον πρώτο κατηγορούμενο, τον ειδικευόμενο γιατρό, πρότεινε  την ενοχή του για ανθρωποκτονία από αμέλεια
Καταπέλτης ήταν σήμερα ο εισαγγελέας Χανίων στην υπόθεση της εκδίκασης του θανάτου της Στέλλας Ακουμιανάκη.

Για τον πρώτο κατηγορούμενο, τον ειδικευόμενο γιατρό ο οποίος παρέλαβε και χειρίστηκε το περιστατικό της 16χρονης, ο  εισαγγελέας πρότεινε  την ενοχή του για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Για τον δεύτερο ειδικευόμενο γιατρό ο οποίος υποστήριξε ότι δεν ήταν εκείνος που παρέλαβε το περιστατικό, ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του.

Όσον αφορά στον  27χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος ήταν το μοιραίο βράδυ μαζί με τη Στέλλα και έναν άλλο κατηγορούμενο -ο οποίος δεν δικαζόταν τώρα γιατί όταν σημειώθηκε το περιστατικό ήταν ανήλικος- ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του για θανατηφόρα έκθεση, αλλά την ενοχή του για βιασμό κατά συναυτουργία.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας στο τέλος έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση τονίζοντας ότι το αδίκημα που τελέστη από τον κατηγορούμενο ειδικευόμενο, έχει τελεστεί και από δυο ακόμη ειδικευόμενους γιατρούς του νοσοκομείο και ζήτησε ο φάκελος της υπόθεσης να αποσταλεί στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Αυτή την ώρα γίνονται οι αγορεύσεις και αργά το απόγευμα αναμένεται η έκδοση απόφασης.

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : defencenet.gr

Related posts