Καλλίγραμμα μοντέλα πόζαραν μόνο με τα εσώρουχα μπροστά στο Μπάκιγχαμ

Καλλίγραμμα μοντέλα πόζαραν μόνο με τα εσώρουχα μπροστά στο Μπάκιγχαμ

Φόρεσαν τα τελευταία σχέδια της Heidi Klum κι άφησαν τους Λονδρέζους με ανοιχτό το στόμα με τις αναλογίες τους 

Μπορεί να είναι ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά αξιοθέατα της Μεγάλης Βρετανίας αλλά το απόγευμα του Σαββάτου τα βλέμματα δεν τράβηξε το παλάτι του Μπάκιγχαμ αλλά τα μοντέλα που πόζαραν μπροστά του, φορώντας αποκαλυπτικά εσώρουχα από την τελευταία συλλογή της Heidi Klum.

 

Τα τρία καλλίγραμμα μοντέλα προκάλεσαν αναταραχή σε όλο το Λονδίνο καθώς περπάτησαν και πόζαραν στον φακό, σε κάθε γωνιά τους, φορώντας τα εσώρουχα που σχεδιάζει το σούπερ μόντελ.

Η 41χρονη Klum που γεννήθηκε στην Γερμανία, στη φετινή συλλογή εσωρούχων έχει δημιουργήσει σχέδια που έχουν αγαπηθεί από κάθε τύπο γυναίκας τα τελευταία 25 χρόνια βάζοντας όμως και την δική της πινελιά.

Εκτός από το παλάτι του Μπάκιγχαμ τα τρία καλλίγραμμα μοντέλα πόζαραν με φόντο το London Eye ενώ δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν και στο Piccadilly Circus. 

Οι τρεις τους αψήφησαν την χαμηλή θερμοκρασία και περπάτησαν φορώντας τα διάσημα εσώρουχα και ψηλοτάκουνες γόβες στο κεντρικό Λονδίνο αφήνοντας τους Λονδρέζους με ανοικτό το στόμα. 

 

 

Πηγή

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Related posts