Search
china-paidaki-dyo

Κίνα: Μητέρα ξεγύμνωσε το παιδί της και το άφησε στον δρόμο για να το τιμωρήσει [εικόνες]

Μέσα στο τσουχτερό κρύο αφέθηκε γυμνό 10χρονο παιδί από την μητέρα του.

Ο λόγος ήταν πως έμπλεξε σε καυγά με έναν φίλο του κατά την διάρκεια επίσκεψης σε οικογένεια φίλων. Μόλις έγινε ο καυγάς μεταξύ των παιδίων, η Κούι Ταν πήρε τον γιο της και τον έβγαλε έξω στον δρόμο. Αφού τον ξεγύμνωσε,τον έβαλε να γονατίσει και να ζητήσει συγγνώμη.

Όταν περαστικός είδες τον 10χρονο να κλαίει πλησίασε την Κούι για να την ρωτήσει τι συνέβη με το παιδί. Εκείνη του απάντησε να κοιτά την δουλεία του. Όπως ανέφερε στην Mirror, ο αυτόπτης μάρτυρας «το αγόρι την παρακαλούσε να σταματήσει, αλλά εκείνη του έσκισε τελικά τα ρούχα».

Με το πέρας δέκα λεπτών, η αστυνομία έφτασε στην περιοχή, αλλά η μητέρα είχε ήδη ντύσει το παιδί.

Η αστυνομία επέπληξε προφορικά την Κούι, αφότου τους είχε πει τι είχε συμβεί.

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *