Δεν είναι στα καλύτερα της η γυμνάστρια. Μέσα από ένα κείμενό της στο facebook εκφράζει την θλίψη και τον πόνο για το αγγελούδι που χάθηκε…

Η Έλλη Αγγελιδάκη περνά δύσκολες ώρες αφού ένα αγοράκι λίγο πριν συμπληρώσει τα 5 του χρόνια έφυγε από τη ζωή. Η ίδια γνώριζε καλά την οικογένεια του καθώς ήταν γιος κοντινού της προσώπου.

«Ένα γεγονός σήμερα με έχει συγκλονίσει… Η είδηση ότι ένας μικρός άγγελος -που δεν πρόλαβε να συμπληρώσει την πρώτη πενταετία της ζωής του-κηδεύτηκε το μεσημέρι μετά από γενναία μάχη που έδωσε για τη ζωή του…Γιος κοντινού μας προσώπου…Όλο το Ρέθυμνο θρηνεί..Ράγισαν και οι πέτρες…Απλά αναρωτιέμαι ακούγοντας ένα τόσο τραγικό γεγονός,τι προτεραιότητες βάζουμε τελικά στη ζωή μας …Πόσο τυχεροί είμαστε όσοι έχουμε την υγεία μας…Πόσο ευγνώμονες θα πρέπει να είμαστε που τα παιδιά μας είναι καλά…Που ξυπνάμε και μπορούμε να χαρούμε την ανατολή και τη δύση του ηλίου..Όλα αυτά που θεωρούνται αυτονόητα και όμως για πολλούς δεν είναι…Ας βρει το μικρό αγόρι τη χαρά και την αγάπη στον Παράδεισο και η οικογένειά του ας βρει τη δύναμη να πάει παρακάτω».

 

dd

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!