Search
samaras

Θεϊκό τρολάρισμα μετά μουσικής: Έκαναν τον… «ερωτικό Σαμαρά» τραγούδι (Βίντεο)

Ο πιο ερωτικός πρωθυπουργός στην πολιτική ιστορία της Ελλάδος, ο Αντώνης Σαμαράς έγινε ΚΑΙ τραγούδι. Ο Αντώνης Σαμαράς αποτέλεσε τη… μούσα για τους καλλιτέχνες μέσα από τη δήλωσή του ότι «τέτοια ώρα είναι το καλύτερο σεξ».

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν η φράση αυτή ήταν σύλληψη κάποιου «αστεριού» από το επικοινωνιακό επιτελείο του πλέον λαομίσητου πρωθυπουργού, ώστε να φτιάξει το προφίλ του την ώρα που οι δημοσκοπήσεις έδειχναν καταβαραθρωμένα τα ποσοστά του ή αν όντως επρόκειτο για μία ατάκα του Σαμαρά στο περιθώριο των γυρισμάτων προεκλογικού σποτ για τις εκλογές του 2012.

Όπως και να έχει, η φράση του Σαμαρά τον κατέγραψε ως τον πλέον ερωτικό πρωθυπουργό. Τώρα που φεύγει, θα έχει χρόνο να ανακαλύψει και άλλες ώρες της ημέρας…

Απολαύστε το τραγούδι και κλάψτε ελεύθερα:

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *