Θέλουν να λέγονται και γονείς! Άφησαν το μωρό τους να παίζει με όπλο και να το βάζει στο στόμα του!(φώτο & βίντεο)

Θέλουν να λέγονται και γονείς! Άφησαν το μωρό τους να παίζει με όπλο και να το βάζει στο στόμα του!(φώτο & βίντεο)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί στην Ιντιάνα, όταν κάνοντας έρευνα για άλλη υπόθεση παρακολούθησαν ένα βίντεο στο οποίο ένα μωρό παίζει με όπλο, το βάζει στο στόμα του και προσποιείται ότι πυροβολεί, με την παρότρυνση των γονιών του.

 

Στο βίντεο, το κοριτσάκι- που είναι μόλις 12 μηνών- παίζει με το όπλο τη στιγμή που κάθεται στο κρεβάτι των γονιών του, ενώ ο πατέρας της, ο 19χρονος Μάικλ Μπαρνς το ενθαρρύνει να πυροβολήσει. Λίγη ώρα αργότερα, το παιδί προσποιείται ότι το κάνει, ενώ στο βίντεο ακούγεται και μία γυναικεία φωνή, που εκτιμάται ότι είναι της μητέρας, της 22χρονης Τόνι Γουίλσον.

Οι γονείς συνελήφθησαν και κατηγορούνται για εγκληματική αμέλεια και γιατί επέτρεψαν σε παιδί να έχει πρόσβαση σε όπλο. Οι αρχές ανακάλυψαν το βίντεο ψάχνοντας το κινητό του Μπαρνς, τον οποίο είχαν συλλάβει γιατί αποπειράθηκε να πουλήσει όπλο σε κάποιον, δίχως να γνωρίζει πως ήταν μυστικός αστυνομικός.

 

https://www.youtube.com/watch?v=E9JG18jqY_A

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : athensmagazine.gr

Related posts