ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Η ντουλάπα που κρύβει τεράστιο τούνελ: Ενώνει υπόγεια ΗΠΑ και Μεξικό [εικόνες]

Η ντουλάπα που κρύβει τεράστιο τούνελ: Ενώνει υπόγεια ΗΠΑ και Μεξικό [εικόνες]

Μπορεί το δωμάτιο αυτό να μοιάζει με ένα κοινό υπνοδωμάτιο ενός φτωχικού σπιτικού στην Τιχουάνα του Μεξικού, στα σύνορα με τις ΗΠΑ, όμως η ντουλάπα του έχει να πει μια… διαφορετική ιστορία.

Μια μικρή εσωτερική πόρτα της οδηγεί πιο βαθιά στο σπίτι. Μεξικανοί στρατιώτες που ανακάλυψαν το κρυφό πορτάκι διαπίστωσαν πως κατεβαίνοντας τα σκαλάκια που διακρίνονται όταν αυτό ανοίγει, βρίσκεσαι 153 περίπου μέτρα κάτω από τη γη. Από εκεί, ακολουθεί ένα μακρύ τούνελ που περνά τα σύνορα και καταλήγει στις ΗΠΑ.

Ετσι, προέκυψε πως το γεμάτο με πόστερ από γυμνόστηθες δωμάτιο έκρυβε ένα άλλο παράνομο μυστικό: τη διαδρομή των ναρκωτικών από το Μεξικό στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πάντως, σημειώνεται πως το τούνελ ήταν υπό κατασκευή και, όπως όλα δείχνουν, ήθελε λίγο για να ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τελικός προορισμός ήταν το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν συνολικά εννέα άτομα.

Πηγή

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Related posts