ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Η ζωή του επιχειρηματία που έβαλε τέλος στην ζωή του, με την γνωστή ηθοποιό

Η ζωή του επιχειρηματία που έβαλε τέλος στην ζωή του, με την γνωστή ηθοποιό

Τραγικές στιγμές περνά γνωστή ηθοποιός, καθώς λίγες μέρες πριν το Πάσχα αυτοκτόνησε ο πρώην σύζυγος της και πατέρας του παιδιού της. Οι δυο τους είχαν άψογες σχέσεις και η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που την βρήκε.

Πολλές είναι και oι φωτογραφίες που αντάλλαζαν στα social media με πρωταγωνίστρια συνήθως την εξάχρονη κόρη τους.

Ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο της showbiz και διατηρούσε καφέ – ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της Αθήνας κοντά στην περιοχή του Πεδίον του Άρεως. Πολλοί ήταν όμως οι ηθοποιοί που περνούσαν από το μαγαζί του για καφέ κι εκείνος φωτογραφιζόταν μαζί τους.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη τους τον Ιανουάριο του 2009 και ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής της. Η ίδια σπάνια μιλούσε για την σχέση τους.

Όλα δείχνουν πως ο 44χρονος άντρας που βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του καταστήματος, με ένα περίστροφο δίπλα του είχε οικονομικά προβλήματα.

Πηγή

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Related posts