Search
1301076

Ηράκλειο: Έπιασε μόνος του τους διαρρήκτες του Ι.Χ. του

Λάθος στόχο διάλεξαν οι δυο κακοποιοί που έσπασαν το τζάμι σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στο Ηράκλειο για να κλέψουν χρήματα. Ο γεροδεμένος ιδιοκτήτης του, που αντιλήφθηκε ότι τον έκλεβαν, αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι» και τα έβαλε μαζί τους χωρίς να υπολογίσει την αριθμητική τους υπεροχή.

Οι δράστες ηλικίας 30 και 37 χρόνων αιφνιδιάστηκαν όταν είδαν να τους επιτίθεται εξαγριωμένος ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ., από το οποίο είχαν μόλις κλέψει 400 ευρώ που είχε αφήσει μέσα σε ένα τσαντάκι. Αψηφώντας τον κίνδυνο να ήταν οπλισμένοι, ο 45χρονος κατάφερε να τους ακινητοποιήσει και να τους παραδώσει σε άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έφτασαν αμέσως στην περιοχή! Οι δράστες έδωσαν πίσω τα κλεμμένα χρήματα και προσήχθησαν στην Ασφάλεια.

Από την προανάκριση αποδείχθηκε ότι οι δράστες είχαν διαπράξει από τις 10 Νοεμβρίου άλλες επτά κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα στην ευρύτερη περιοχή και είχαν κλέψει χρήματα και διάφορα αντικείμενα αξίας 1.500 ευρώ. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Κατάφεραν να εξαφανιστούν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος από τους περίοικους οι άγνωστοι διαρρήκτες που έσπασαν το τζάμι του ξύλινου παραθύρου ενός σπιτιού στο Βαρθολομιό, μπήκαν στο εσωτερικό και άρπαξαν ένα κινητό, 200 ευρώ, δύο χρυσές αλυσίδες, δύο ζευγάρια χρυσά σκουλαρίκια και δύο δακτυλίδια συνολικής αξίας 1000 ευρώ.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *