ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Επιτέλους! Βγαίνει η κάρτα ΔΩΡΕΑΝ μετακίνησης στα ΜΜΜ! Ποιους αφορά;

Επιτέλους! Βγαίνει η κάρτα ΔΩΡΕΑΝ μετακίνησης στα ΜΜΜ! Ποιους αφορά;

Μέχρι το καλοκαίρι θα τεθεί σε εφαρμογή η δωρεάν κάρτα μετακίνησης των μακροχρόνια ανέργων για τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας, σύμφωνα με εκτιμήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη.

Όπως επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός, κατά τη διάρκεια άτυπης συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους, επί του παρόντος ελέγχονται όλες οι παράμετροι ώστε να μπορέσει να τεθεί σε ισχύ το μέτρο, το οποίο αποτελεί πάγια θέση της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι η σχετική δέσμευση είχε ανακοινωθεί στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με στόχο την στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων ομάδων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Πηγή

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Related posts