ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Απίστευτο! Δεν έχει ψηφίσει κανείς σε εκλογικό κέντρο!

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Απίστευτο! Δεν έχει ψηφίσει κανείς σε εκλογικό κέντρο!

Κοντεύει 1 το μεσημέρι και υπάρχει εκλογικό κέντρο στο οποίο δεν εχει παει κανείς να ψηφίσει!

Πρόκειται για το 316 εκλογικό κέντρο Νίκαιας που από τους 712 εγγεγραμμένους δεν εχει ψηφίσει κανείς! Ο κατάλογος περιέχει στη συντριπτική του πλειοψηφία πολίτες με πολύ υψηλό μέσο όρο ηλικίας!

Όπως καταγγέλλει η δικαστική αντιπρόσωπος δεν εχει γίνει εκκαθάριση του συγκεκριμένου εκλογικού καταλόγου, ενώ το ίδιο συνέβη και στις ευρωβουλευτικές εκλογές.

 

Σε εκείνες τις εκλογες μάλιστα η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε 5′ λεπτά μετά το κλείσιμο της κάλπης!

Και τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί: αν δεν πάει να ψηφίσει κανεις δεν θα μπορεί να ψηφίσει ούτε η ίδια η δικαστική αντιπρόσωπος αφού θα είναι η μοναδική ψήφος!

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : katohika.gr

Related posts