ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ
Search
tromaktiko257 Mar. 13 13.34

«Είμαι πολύ περήφανος που έβγαλα την Μενεγάκη στην τηλεόραση, αλλά τώρα δεν θα πήγαινα στην εκπομπή της». Ποιος το είπε;

Στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή βρέθηκε ως καλεσμένος ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου και δήλωσε υπερήφανος για το γεγονός ότι έβγαλε την Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση, στις αρχές της δεκαετίας του ’90, στην εκπομπή «Κοκτέιλ».

«Είμαι πολύ περήφανος που εγώ την έβγαλα στην τηλεόραση, δεν ντρέπομαι να το πω, γιατί ήταν ένα κορίτσι που άξιζε τον κόπο… Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν θα έκανα πρωινό όλη μου τη ζωή, το έκανα πριν χρόνια…»είπε ο ίδιος.

Όταν ο Μάρκος Σεφερλής τον ρώτησε αν μιλούν τώρα με την Ελένη, εκείνος απάντησε «Όχι, δεν μιλάω… Κάποια στιγμή κάτι έγινε, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα… Δεν έχω κάτι σχετικό με την Ελένη για να μιλάω, δεν κάνουμε και την ίδια δουλειά!».

Δήλωσε, δε, πως δεν θα πήγαινε στην εκπομπή της, αν τον καλούσε.

Δείτε το απόσπασμα!

 

 

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια




Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *