ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Δωρεάν ρεύμα σε 300.000 νοικοκυριά κάτω από το όριο της φτώχειας με το άνοιγμα της Βουλής

Δωρεάν ρεύμα σε 300.000 νοικοκυριά κάτω από το όριο της φτώχειας με το άνοιγμα της Βουλής

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η κυβέρνηση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα καταθέσει σχετική νομοθετική τροπολογία για την άμεση αποκατάσταση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στους δικαιούχους του κοινωνικού οικιακού τιμολογίου και δωρεάν ρεύμα στους δικαιούχους του, έως την ποσότητα των 1200 Kwh το τετράμηνο ανά οικογένεια.

Δηλαδή, 3600 Kwh το χρόνο. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να μην κάνει εκπτώσεις στις δεσμεύσεις του και ήδη έχει δώσει εντολή στους αρμόδιους Υπουργούς του να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να νομοθετηθούν τα πάντα το συντομότερο δυνατόν και να εφαρμοστούν. 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : arouraios.gr

Related posts