ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! Βοηθήστε την Κατερίνα να βγει νικήτρια από τη δύσκολη «μάχη» που δίνει….

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! Βοηθήστε την Κατερίνα να βγει νικήτρια από τη δύσκολη «μάχη» που δίνει….

Μπορείτε λοιπόν να δώσετε αιμοπετάλια σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας αρκεί να γίνει πρώτα συνεννόηση. 

Η διαδικασία είναι ως εξής: Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, δηλώνετε στην αιμοδοσία εκεί ότι θέλετε να δώσετε αιμοπετάλια για την Κατερίνα Αγριμάκη που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο. Από το νοσοκομείο επικοινωνούν με το ΠΑΓΝΗ στο τηλέφωνο 2810392482 και εσείς δίνετε κανονικά αιμοπετάλια….

Να σημειωθεί ότι η ανταπόκριση του κόσμου είναι τόσο μεγάλη που όπως αναφέρουν πληροφορίες έχει παραλύσει η αιμοδοσία του ΠΑΓΝΗ.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και ευχόμαστε στην φίλη μας Κατερίνα να βγει νικήτρια από τη δύσκολη «μάχη» που δίνει….

Μπορούμε να βοηθήσουμε να το κοινοποιήσουμε ή γίνουμε δότες αιμοπεταλίων έως την Τετάρτη 4/02/2015 !!!!!

katerina 1

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : athensmagazine.gr

Related posts