Search
847d282a6110e03c52dee7eddddcccc0

Για πρώτη φορά: Η φωτογραφία που θα ήθελε να κάψει ο Αδόλφος Χίτλερ! (PHOTO)

Ο Αδόλφος Χίτλερ έχει μείνει στο μυαλό όλων μας ένας από του πιο βάρβαρους ηγέτες που γνώρισε ποτέ κανείς σε ολόκληρο τον κόσμο και εξακολουθεί να μνημονεύεται μέχρι σήμερα για τις απάνθρωπες τακτικές και τα βασανιστήρια που τον έκαναν θρύλο.

Πέρα από τους πολέμιούς τους, ο «Φύρερ» είχε και πολλούς θαυμαστές μέχρι το 1945 όταν πέθανε. Η σκληρή και άκαμπτη εικόνα του ήταν το σήμα κατατεθέν του γι’ αυτό και είχε φροντίσει να εξαφανίσει ντοκουμέντα που τον παρουσίαζαν ως «άνθρωπο» και όχι ως σκληροπυρηνικό πολιτικό.

Σύμφωνα με το Koolnews, η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα τόσα χρόνια μετά το θάνατό του, βρέθηκε σε ένα περιοδικό θαυμαστών του που χρονολογείται γύρω στη δεκαετία του 1930 και τον απεικονίζει… αγνώριστο.

Μήπως δικαίως θέλησε να την εξαφανίσει;

adolph-hitler-500

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *