ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Γερμανοί πολιτικοί: Τιμωρήστε τον Βαρουφάκη – Κόψτε τα χρήματα στην Ελλάδα

Γερμανοί πολιτικοί: Τιμωρήστε τον Βαρουφάκη – Κόψτε τα χρήματα στην Ελλάδα

«Πρόκληση αναμέτρησης» προς την Ευρωζώνη, χαρακτηρίζει τις εξαγγελίες του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη η επικεφαλής της ευρω-ομάδας των ΒαυαρώνΧριστιανοκοινωνιστών (CSU) Ανγκέλικα Νίμπλερ ενώ τη διακοπήτης οικονομική βοήθειας προς την Ελλάδα, ζητούν στελέχη της Χριστιανικής Ένωσης.

«Πρόκληση αναμέτρησης» προς την Ευρωζώνη, χαρακτηρίζει τις εξαγγελίες του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη η επικεφαλής της ευρω-ομάδας των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Ανγκέλικα Νίμπλερ, ενώ ο βουλευτής των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) Τόμας Μπαράις εκτιμά ότι η ελληνική κυβέρνηση υπερέβη την «κόκκινη» γραμμή.

«Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να υπάρξει πλέον καμμία οικονομική βοήθεια για την Ελλάδα» δηλώνει η κυρία Νίμπλερ, ενώ ο κ. Μπαράις επισημαίνει: «Αυτό δεν επιτρέπεται να μείνει χωρίς συνέπειες. Τώρα πρέπει να εξεταστεί γρήγορα πώς μπορούν να σταματήσουν προς το παρόν περαιτέρω μέτρα βοήθειας και εγγυήσεις».

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : newsit.gr

Related posts