ΒΟΣΚΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ

ΒΟΣΚΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ

Δραματικό φινάλε είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του ΒΑγγέλη Γιακουμάκη καθώς βρέθηκε νεκρός σε περιοχή ανάμεσα από τον ιχθυογενετικό σταθμό και το γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων,που βρίσκεται κοντά στην Γαλακτοκομική Σχολή, νωρίς το πρωί της Κυριακής (15/3/2015).

 

Στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, προκειμένου να πραγματοποιήσει επιτόπια αυτοψία, καθώς και μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Σύμφωνα με το epirusgategate.blogspot.gr, το πτώμα εντοπίστηκε από ένα βοσκό ο οποίος ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές. Δίπλα από το πτώμα βρέθηκε και ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας το πτώμα εντοπίστηκε στον Κατσικά Ιωαννίνων σε αγροτική περιοχή και βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.

Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ τα αίτια του θανάτου δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος Βαγγέλης αναζητούνταν από τις 6 Φεβρουαρίου, οπότε και είχε εξαφανιστεί από την Γαλακτοκομική Σχολή.

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/566919/dramatiko-finale-stin-ypothesi-giakoymaki-entopistike-nekros?mvd=true

Related posts