Βαρέθηκες τα check in στο Facebook;

Βαρέθηκες τα check in στο Facebook;

Παραδέξου το! Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς κάνεις check in! Έχουμε βαρεθεί να κάνουμε (που και που – μη φανταστείς) scroll down την αρχική μας σελίδα και να βλέπουμε check in ακόμη και στο πιο τελευταίο χωριό της Κάτω Μεσοποταμίτσας με τους 3 κατοίκους, που πήγες να δεις τον μπάρμπα σου που του έχεις αδυναμία!

Ε – Λ – Ε – Ο – Σ! Σταμάτα να μας ενημερώνεις για την τοποθεσία που βρίσκεσαι κάθε φορά.

Αν, όμως, είσαι εθισμένος στα check in, μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις ενημερώνοντας λιγότερους φίλους αυτή τη φορά και όχι μέσω Facebook!

Βαρέθηκες τα check in στο Facebook;

Η λύση ακούει στο όνομα «Swarm».

Περί τίνος πρόκειται; Είτε έχεις στην κατοχή σου μία συσκευή iTunes, είτε Android, μπορείς να κατεβάσεις το Swarm και όχι απλά να κάνεις check in ακόμη και στο βενζινάδικο ή το περίπτερο, αλλά να δεις και ποια μαγαζιά βρίσκονται κοντά σου (καφέ, εστιατόρια, μπαρ, clubs κτλ.), διαβάζοντας τις κριτικές που έχουν γράψει οι φίλοι σου που τα έχουν επισκεφθεί πριν από εσένα.

Μπορείς ακόμη να δεις που βρίσκονται οι φίλοι σου, κι αν είστε σε κοντινές περιοχές να κανονίσετε μία συνάντηση.

Αν πάλι κάνεις ψεύτικα check in, τότε ξέχνα τη συγκεκριμένη εφαρμογή γιατί θα σε προδώσει!

Πρακτικά το συγκεκριμένο app είναι η συνέχεια του Foursquare, του οποίου ο στόχος εξαρχής δεν ήταν μόνο να κάνει κάποιος check in και κάπως έτσι η ομάδα του Foursquare δημιούργησε το Swarm. Πως λειτουργούν; Το Foursquare εστιάζει στην εξερεύνηση τοποθεσιών και το Swarm εστιάζει στα Check in και στη σύνδεση με φίλους.

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : ipop.gr

Related posts