ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Βίντεο: Φίλησε άγνωστο στην κερκίδα όταν το αγόρι της αρνήθηκε να τη φιλήσει!!!

Βίντεο: Φίλησε άγνωστο στην κερκίδα όταν το αγόρι της αρνήθηκε να τη φιλήσει!!!

Την… ήττα του την παρακολούθησαν ζωντανά εκατοντάδες χιλιάδες θεατές

Και όμως συνέβη! Οπως συνηθίζεται σε  ματς του NBA η κάμερα εντοπίζει ζευγάρια και τα βάζει να φιληθούν ενώ παίζουν σε γιγαντοοθόνη.

Ετσι έγινε και σε αγώνα των Νιου Γιορκ Νικς εναντίον των Χιούστον Ρόκετς την Πέμπτη. Ωστόσο, το… αγόρι το έπαιζε δύσκολο και -πιθανώς- από ντροπή, δεν ήθελε να φιλήσει την κοπέλα του μπροστά σε εκατοντάδες χιλιάδες άγνωστα μάτια που παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Η κοπέλα, που είχε ενθουσιαστεί, στην αρχή… ξενέρωσε, όμως δεν έχασε χρόνο και χωρίς να το πολυσκεφτεί έπιασε έναν άγνωστο που καθόταν δίπλα της και του χάρισε ένα παθιασμένο φιλί! Όσο για το ποια ήταν η αντίδραση του αγοριού της, δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : diaforetiko.gr

Related posts