Search
ImageHandler (7)

Βίντεο: Παιδί 1,5 ετών σφήνωσε το κεφάλι του σε …

Χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για να απελευθερωθεί

Τις δραματικές στιγμές που έζησε ένα κορίτσι ηλικίας 1,5 ετών στη Χιλή όταν το κεφάλι του σφηνώθηκε σε μια τσαγιέρα κατά τη διάρκεια παιχνιδιού κατέγραψε ερασιτεχνική κάμερα.

Το κορίτσι έπαιζε με την τσαγιέρα όταν κάποια στιγμή ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας της με αποτέλεσμα το κεφάλι της να σφηνώσει.

Το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης Σάντα Κρουζ με τους νοσηλευτές να προσπαθούν ανεπιτυχώς να βγάλουν το κεφάλι του από την τσαγιέρα.

Χρειάστηκε τελικά η παρέμβαση των πυροσβεστών προκειμένου το μικρό κορίτσι να απελευθερωθεί χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί σοβαρά.

 

 

 

 

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *