Search
gourounaki

Βίντεο: Γουρουνάκι που κάνει… πατινάζ «ανάβει φωτιές» στο YouTube

Ο μικρός… ήρωας του βίντεο προκάλεσε… πόλεμο ανάμεσα σε vegetarian, vegan και κρεατοφάγους

«Σάλο» στο YouTube έχει προκαλέσει ένα βιντεάκι, διάρκειας μόλις 11 δευτερολέπτων, που «ανέβηκε» στη δημοφιλή πλατφόρμα στις 5 Ιανουαρίου.

Μέσα σε λίγες ημέρες, το βίντεο έχει συγκεντρώσει περί τα 1.271.000 views, καθώς παρουσιάζει ένα γουρουνάκι να προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία του σε ένα γλιστερό πεζοδρόμιο, δίχως ωστόσο να τα καταφέρνει και πολύ καλά…

Έτσι, ο μικρός… «Babe» (όπως ο ήρωας-γουρουνάκι της ομώνυμης ταινίας) καταλήγει να κάνει… πατινάζ, προκαλώντας τα γέλια πολλών ανθρώπων, που παρακολούθησαν το βίντεο. Πολλών, και όχι όλων, καθώς στα σχόλια που συνοδεύουν την εικόνα, οι χρήστες του YouTube έχουν «στήσει» έναν μεγάλο καβγά, με αφορμή το αν είναι σωστό να προβάλλονται βίντεο με ζώα που «υποφέρουν».

Σαν να μην έφτανε αυτό, δε, όσοι παρακολούθησαν το εν λόγω βίντεο, χωρίστηκαν σε… vegetarian, vegan και κρεατοφάγους, και βάλθηκαν να… τσακώνονται για ζητήματα… διατροφής. Ποιος θα το περίμενε, ότι ένα γουρουνάκι που παλεύει να σταθεί όρθιο, θα προκαλούσε τέτοιο «πόλεμο»…

Δείτε το video

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *