Αφού δεις αυτό το βίντεο ΔΕΝ θα ξαναφάς πολύ !!!

Αφού δεις αυτό το βίντεο ΔΕΝ θα ξαναφάς πολύ !!!

Μετράς τις μέρες και κρατιέσαι γιατί στις γιορτές έχεις αποφασίσει ότι θα το ρίξεις έξω και θα φας τα πάντα. Χαχαχα! Αφού αποφάσισες να διαβάσεις αυτό το θέμα μας νομίζουμε ότι θα αναθεωρήσεις την άποψή σου και δεν θα το παρακάνεις.

Τέλος πάντων, για να μην προδικάζουμε καταστάσεις εμείς θα σου δείξουμε τι συμβαίνει μέσα στο στομάχι σου όταν τρως πολύ και την απόφαση για το τι θα κάνεις θα την πάρεις  μόνος σου.

Όταν, λοιπόν, τρως πάρα πολύ και αρχίσεις να ξεκουμπώνεις τα κουμπιά του παντελονιού σου γιατί νιώθεις ότι η κοιλιά σου θα ξεπηδήσει στον απέναντι, μέσα στο στομάχι σου επικρατεί το χάος.

Όλα σου τα όργανα «τρέχουν» να προλάβουν να διασπάσουν τις τροφές που κατανάλωσες και ο εγκέφαλος σου μαζί φυσικά με την καρδιά αρχίζουν να πιάνουν φωτιά.

Δες το video που εξηγεί με πολύχρωμες εικόνες τι συμβαίνει μέσα στο στομάχι σου όταν τρως πολύ :

 

 

Περί ευθύνης: Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : ipop.gr

Related posts