ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Αυτό το τεμπέλικο σκυλί θα σας θυμίσει τον εαυτό σας όταν ξυπνάτε το πρωί!

Αυτό το τεμπέλικο σκυλί θα σας θυμίσει τον εαυτό σας όταν ξυπνάτε το πρωί!

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: Αυτοί που μπορούν να ξυπνούν εύκολα το πρωί κι εκείνοι που αδυνατούν να τα καταφέρουν. Δυστυχώς, η πλειοψηφία ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Μισεί τον ήχο του ξυπνητηριού και ψάχνει τρόπο να ξεκλέψει λίγα λεπτά πρωινού ύπνου. Δυστυχώς, όμως, αν δεν είσαι κάποιος μεγιστάνας, ο πρωινός ύπνος ως αργά είναι πολυτέλεια.

Αυτός ο σκύλος δείχνει να γνωρίζει πολύ καλά την αξία του ύπνου. Χουζουρεύει κι αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει την υπέροχη σιέστα του. Μας θυμίζει εμάς κατά το πρωινό ξύπνημα. Αυτός, όμως, δεν έχει να πάει στη δουλειά! Και μετά λένε για τη “σκυλίσια ζωή”! Μια χαρά τα περνάει ο τετράποδος φίλος μας. Έχει συλλάβει το νόημα της ζωής! Όσο για μας; Απλά τον ζηλεύουμε!

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : diaforetiko.gr

Related posts