Ασύλληπτη τραγωδία για τον 43χρονο επιχειρηματία που αυτοκτόνησε σήμερα με περίστροφο μέσα στο μαγαζί του γνωστό καφέ – εστιατόριο επί της Πατησίων.Στο σημείο έφτασε συντετριμμένη η 42χρονη ηθοποιός, η οποία δεν μπορούσε να το πιστέψει. (ΦΩΤΟ)

moutidou

Ο σύζυγος της ηθοποιού Θόδωρος Ευαγγελόπουλος, είχε λατρεία για την Θεσσαλονίκη. Θα πήγαινε να κάνει Πάσχα αλλά δυστυχώς τον πρόλαβε ο θάνατος.

Να σημειώσουμε, πως ο 45χρονος ζαχαροπλάστης και η Σοφία Μουτίδου, τον Νοέμβριο του 2009 απέκτησαν ένα κοριτσάκι, την Δήμητρα.

Το μαγαζί που διατηρούσε ο επιχειρηματίας ήταν πόλος έλξης για πολλούς επώνυμους όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Ο ίδιος άλλωστε ήταν πολυ αγαπητός.

Αλέξης Γεωργούλης

ep1

Χρήστος Φερεντίνος

ep2

Γιώργος Καρτάλος

ep3

Πάνος Μουζουράκης

ep4

ep5

 

 

 

 

Πηγή

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!