ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ και οι οριστικοί συνδυασμοί του κόμματος.
 
Στην Α’ Αθήνας και την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Άρτα, θα είναι υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας, επιλογή στρατηγικού χαρακτήρα, αφού προφανώς εκτιμούν πως θα κερδίσουν τις δύο από τις τρεις έδρες.
 
Στη Β” Αθήνας κατεβαίνει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, o Γιάννης Δραγασάκης, ο Γιάννης Βαρουφάκης, ο προερχόμενος από το Επικρατείας Δημήτρης Τσουκαλάς, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής , o Ηλίας Λιβάνης, πρώην ευρωβουλευτής Νίκος  Χουντής, ο Γιάννης Μπαλάφας, ο Κώστας Πουλάκης (που το΄12 ήταν υποψήφιος στη Μαγνησία), η Νάντια Βαλαβάνη και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
 
Από το Αριστερό Ρεύμα, είναι υποψήφιοι  οι Δημήτρης Στρατούλης, Σόφη  Παπαδόγιαννη, Δέσποινα Σπανού, Κώστας Ήσυχος,  Γιάννης Τόλιος. 
 
Από τους δημοσιογράφους, υποψήφιοι  στη Β’ Αθήνας είναι μεταξύ άλλων ο Νίκος Ξυδάκης, ο Γιώργος Κυρίτσης, η Αννέτα Καββαδία.
 
Στην Πέλλα κατεβαίνει Θεοδώρα Τζάκρη, στην Κοζάνη η Ραχήλ Μακρή, στη Β’ Αθήνας ο Οδυσσέας Βουδούρης.
 
Τη «μάχη» του σταυρού θα δώσει στην Ημαθία και ο Οικονομολόγος Κώστας Λαπαβίτσας.
 
Α” ΑΘΗΝΑΣ
 
Πέραν του Αλέξη Τσίπρα, δεδομένες είναι οι υποψηφιότητες του Νίκου Βούτση και της  Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενώ για την Α’ Αθήνας επιστρατεύεται ο υποψήφιος δήμαρχος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, προκειμένου να δώσει περαιτέρω ώθηση στο κόμμα. Υποψήφιος και ο διευθυντής της Αυγής Νίκος Φίλης.
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
 
Στην Περιφέρεια Αττικής, θα είναι υποψήφιοι ο γνωστός εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος, ο Νάσος Αθανασίου, ο Γιώργος Πάντζας, ο Αλέκος Καλύβης και ο Πάνος Σκουρολιάκος.
 
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
 
Στην Α” Πειραιά αναμένεται να  «κατέβει» ο Θοδωρής Δρίτσας, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Στάθης Λεουτσάκος, ενώ στη Β” Πειραιά ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας Παναγιώτης Λαφαζάνης και η Νίνα Κασιμάτη. 
 
Δείτε τη λίστα για όλες τις εκλογικές περιφέρειες ΕΔΩ
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : defencenet.gr

Related posts