ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από την σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από την σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα!

Η σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Έλενα Παναρίτη ανοίγει παράθυρο για περικοπές στις πρόωρες συντάξεις…

Το πλεόνασμα του 2014 δεν αντιστοιχεί στο 1,5% του ΑΕΠ – όπως ήταν ο αρχικός στόχος για το προηγούμενο έτος – αλλά περιορίστηκε σημαντικά περίπου στο 0,6% του ΑΕΠ

«Είναι ντροπή να βγαίνουν συνταξιούχοι στα 45 και στα 46, υπάρχουν ακόμη και σήμερα συνταξιούχοι στα 45 και αυτό πρέπει να σταματήσει», δήλωσε η Ε. Παναρίτη, κατά τη διάρκεια ομιλίας σε εκδήλωση του Deree.

Ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι μειώνονται κατακόρυφα οι προσδοκίες για την παραγωγή πρωτογενούς πλεονάσματος, το 2014.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, το πλεόνασμα του 2014 δεν αντιστοιχεί στο 1,5% του ΑΕΠ – όπως ήταν ο αρχικός στόχος για το προηγούμενο έτος – αλλά περιορίστηκε σημαντικά κατά 2 δισ. ευρώ περίπου στο 0,6% του ΑΕΠ.

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : tro-ma-ktiko

Related posts