«Αποκαλυπτικές» πόζες από τις μικρές αδερφές της Kim Kardashian

Μπορεί να μην έχουν «κλείσει» ακόμη τα 20 χρόνια ζωής, ωστόσο, οι μικρότερες αδερφές της Kim Kardashian, η 19χρονη Kendall και η 17χρονη Kylie ξέρουν καλά το «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» της δημοσιότητας.

Με συνεχείς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και συχνά ακραίες για την ηλικία τους εμφανίσεις, οι δύο νεαρές έχουν καταφέρει να τραβήξουν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά οι δύο κοπέλες πόζαραν, έχοντας στον πλευρό τους την καλή τους φίλη, Hailey Baldwin, την κόρη του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού, Stephen Baldwin.

Στην φωτογραφία, την οποία ανάρτησαν στο Instagram, η Kendall μας δείχνει τους γυμνασμένους της κοιλιακούς, η Kylie με ποζάρει με ένα λευκό, μικροσκοπικό τοπ και η 18χρονη Hailey με ένα μαύρο, αποκαλυπτικό φόρεμα.

Σημειώνεται ότι εκτός από την Hailey Baldwin, «κολλητή» φίλη της Kendall Jenner είναι η Gigi Hadid, το 19χρονο μοντέλο που πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το νέο ημερολόγιο της Pirelli.

H Hailey, η Kendall και η Gigi σε αγώνα μπάσκετ

Η Gigi, κόρη της ηθοποιού Yolanda Hadid και του Παλαιστίνιου μεσίτη Mohamed Hadid, Gigi, είναι γνωστή από τις καυτές φωτογραφήσεις της στο δημοφιλές περιοδικό «Sports Illustrated» και σύμφωνα με τους ανθρώπους της μόδας, είναι το αντίπαλο δέος της ζουμερής Kate Upton…

Η Gigi Hadid

Ποζάροντας για την Pirelli

Πηγή : ProtoThema.gr

Σχολιάστε