ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !! ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΣΕΙΣΜΟΥ…

Μαζί του θάφτηκαν και τα 78 θύματα εργάτες του ανθρακωρυχείου .!Ο άτυχος ανθρακωρύχος κατάφερε να επιζήσει επειδή ένας αεραγωγός είχε ακόμα επαφή με την επιφάνεια …Για τροφή χρησιμοποίησε όλο το απόθεμα ρυζιού και νερού που υπήρχε ακριβώς για την περίπτωση ατυχήματος άλλα και τρώγοντας ποντίκια και βρύα τα οποία ήταν και η μόνη πηγή βιταμινών για τα 17 χρόνια εγκλωβισμού του

loading...

Σε όλη την διάρκεια της περιπέτειας του ο Κινέζος ανθρακωρύχος παρά την σωματική του καταπόνηση άλλα και το τεράστιο ψυχολογικό στρες κατάφερε να κάνει σωστή ταφή και στα 78 νεκρά μέλη του ανθρακωρυχείου !!

Φανερά εξασθενημένος σωματικά άλλα και Ψυχικό ο Mr. Cheung μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Καταφέρνοντας να έχει βάλει υποψηφιότητα για ένα ρεκόρ γήινες μιας και η μεγαλύτερη περίοδος επιβίωσης κάτω από τέτοιες συνθήκες ηταν 142 μέρες από τον Άγγλο Geoff Smith ..

 
loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια