ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Απίστευτο: Γιαγιά δηλητηρίασε τα εγγόνια της με κακάο που είχε λήξει το 1990!

Απίστευτο: Γιαγιά δηλητηρίασε τα εγγόνια της με κακάο που είχε λήξει το 1990!

Σοκ έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινή γνώμη η είδηση ότι μία 77χρονη γιαγιά ετοίμασε ζεστή σοκολάτα με γάλα στα εγγόνια της η οποία είχε λήξει από το… 1990!

Ειδικότερα, η 77χρονη Ροζέτα από την Ιταλία, ετοίμασε σοκολάτα στα δύο εγγόνια της και σε ένα φίλο τους ηλικίας από οκτώ έως 12 ετών. Η γυναίκα έφτιαξε επίσης ζεστή σοκολάτα για την ίδια και για τον σύντροφό της, που πρώτος ένιωσε αδιαθεσία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με διάρροια.

Εν συνεχεία, η ίδια και τα τρία παιδιά παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης και νοσηλεύτηκαν, ενώ το ένα από τα παιδιά χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο επί τρεις εβδομάδες.

Τι είχε συμβεί; Η σχετική έρευνα έδειξε ότι η 77χρονη γυναίκα ετοίμασε το ζεστό ρόφημα με φακελάκια που είχε στο βάθος ενός ντουλαπιού της κουζίνας της και είχαν λήξει 25 χρόνια πριν!

Τα «ένοχα» φακελάκια είχαν ημερομηνία λήξης στις 5 Ιουνίου του 1990 και η ίδια τα είχε αγοράσει την δεκαετία του ’80, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η ιταλική εφημερίδα «Il Giornale di Vicenza».

Πηγή

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Related posts