Αναγνώστης ξεσπά για τα Lidl: «Δεν έχουν ούτε Ιερό ούτε Όσιο στην Γερμανοεταιρία…»

Αναγνώστης ξεσπά για τα Lidl: «Δεν έχουν ούτε Ιερό ούτε Όσιο στην Γερμανοεταιρία…»

Αγαπητό tromaktiko,
με έκπληξη είδα σήμερα (ακόμα και στο δικό σας blog), ότι η Γερμανκών συμεφερόντων εταιρία…
Lidl, τα γνωστά σούπερ μάρκετ με τα χαμηλής ποιότητας προϊόντα, διαφημίζεται με banner στο διαδίκτυο αλλάζοντας το Μεγάλο Σάββατο, ημέρα βαθιάς κατάνυξης για τον Χριστιανισμό, με το λογοπαίγνιο «Super Sαββατο» εξαντλώντας τις αντοχές ακόμα και του πιο «χαλαρού» Χριστιανού, μη σεβόμενοι την Άγια μέρα αλλά και τη νοημοσύνη εκατομμυρίων ανθρώπων που βιώνουν έντονα την Μεγάλη Εβδομάδα και το δράμα που πέρασε ο Ιησούς κατά την σταύρωσή του. Παρακαλώ, όπως επέμβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες και δώσουν ένα γερό μάθημα στην κατάπτυστη αλυσίδα σούπερ μάρκετ για να σταματήσει να «παίζει» με τόσο σοβαρά για τον Χριστιανισμό ζητήματα. Αυτό που κάνει η συγκεκριμένη εταιρία είναι Ιεροσυλία.

Αναγνώστης
Σημείωση tromaktiko: Η συγκεκριμένη διαφήμιση αγαπητέ αναγνώστη «σερβίρεται» αυτόματα μέσω της google στο διαδίκτυο, άρα και σε εμάς. Δεν έχουμε καμία εμπορική σχέση με την συγκεκριμένη εταιρία. «Μπλοκάραμε» μέσω του google adsense την συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια. Έλπιζουμε να μην ξαναεμφανιστεί, αν και είναι μια διαδικασία που κάνει ώρες για να εγκριθεί.
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Related posts