ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Ένα τέχνασμα για να ξεφλουδίζετε εύκολα τα βρασμένα αυγά!

Ένα τέχνασμα για να ξεφλουδίζετε εύκολα τα βρασμένα αυγά!

Αν ψάχνετε έναν έξυπνο τρόπο για να ξεφλουδίζετε τα αυγά σας, δοκιμάστε το παρακάτω τέχνασμα με την μαγειρική σόδα! Η μαγειρική σόδα προσθέτει αλκαλικότητα στο νερό, η οποία θα κάνει τα κελύφη σκληρά και έτσι θα είναι πιο εύκολο να τα αφαιρέσετε.

Τι θα χρειαστείτε

Αυγά

Κατσαρόλα με καπάκι

Νερό

1 κουταλιά της σούπας αλάτι

1/2 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
Τοποθετήστε τον επιθυμητό αριθμό αυγών σε μια κατσαρόλα. Τοποθετείστε κρύο νερό και σιγουρευτείτε ότι το νερό καλύπτει πλήρως τα αυγά.
Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και 1/2 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα στο νερό.
Αφήστε τα αυγά σε ζεστό νερό για 10 έως 15 λεπτά.
Αφήστε τα αυγά να κρυώσουν εντελώς πριν ξεκινήσετε το ξεφλούδισμα.

Πηγή: neadiatrofis.gr

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Related posts