Search
6203a8230adfc76c2eaaef019ba77b19_XL-600x450

Ένα εκπληκτικό μυστικό μαγειρικής για να… απογειώσεις τα αυγά μάτια!

Αναβάθμισε στο λεπτό το πιο κλασσικό πιάτο με λίγο μόνο ξύδι…

Ακόμα και το πιο απλό φαγητό μπορεί να γίνει gourmet με μικρές δοκιμές και αρκετή φαντασία!

Δώσε μια άλλη διάσταση στα αυγά μάτια, χρησιμοποιώντας λίγο ξύδι μπαλσάμικο ή λευκό κρασί:

-Μόλις είναι έτοιμο για σερβίρισμα το αυγό, πριν το βγάλεις από το τηγάνι σβήστε το με λίγο ξύδι μπαλσάμικο ή λευκό κρασί. Άφησέ το τηγάνι για λίγο στη φωτιά μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη σάλτσα και περίχυσε την πάνω στο αυγό, πριν το σερβίρεις στο πιάτο.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *