Search
psari

Ένας υπέροχος τρόπος να ψήσεις το ψάρι σου στο γκριλ χωρίς να σου διαλυθεί!

Έχεις προσπαθήσει να ψήσεις ψάρι στο γκριλ και σου κολλάει; Και όταν σου ξεκολλάει, αρχίζει να διαλύεται και να πέφτουν τα κομμάτια του εδώ…
και εκεί; Υπάρχει ένας τρόπος για να το ψήσεις χωρίς να σου διαλυθεί..

Πάρε μερικά λεμόνια και κόψ’τα σε φέτες οριζοντίως.

Άπλωσε τις φέτες λεμονιού πάνω στο γκριλ, τη μία δίπλα στην άλλη έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα στρωματάκι για το ψάρι σου. Άπλωσε από πάνω το ψάρι και άφησέ το να ψηθεί. Δε θα σου διαλυθεί και θα αποκτήσει και το εκπληκτικό άρωμα του λεμονιού καθώς ψήνεται. Τέλος, το λεμόνι θα διατηρήσει το γκριλ σου καθαρό και το πλύσιμό του μετά το ψήσιμο θα γίνει παιχνιδάκι.

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *