Έβαλε κόλλα πάνω σε ένα καινούργιο ποτήρι κρασιού! Το αποτέλεσμα; Σίγουρα θα το δοκιμάσουμε!

Έβαλε κόλλα πάνω σε ένα καινούργιο ποτήρι κρασιού! Το αποτέλεσμα; Σίγουρα θα το δοκιμάσουμε!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ευχαριστηθεί κάποιος το αγαπημένο του κρασί. Αυτό μπορεί να γίνει σε ένα wine bar ή σε ένα φιλικό σπίτι με μια παρέα φίλων.

Όπου όμως και να βρισκόμαστε ένα φανταχτερό ποτήρι κάνει την απόλαυση λιγάκι καλύτερη! Σε αυτό το βίντεο θα δούμε πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα φανταχτερό ποτήρι ώστε να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας ή και τον εαυτό μας!

Μην ανησυχείτε η διαδικασία είναι τρομερά εύκολη το μόνο που θα χρειαστούμε είναι δύο απλά ποτήρια κρασιού, ένα πινέλο, κόλλα και glitter (το αγαπημένο σας χρώμα).

loading...

Το αποτέλεσμα είναι κάτι που θα έκανε μια όμορφη εντύπωση σε ένα πάρτι γενεθλίων ή και σε ένα απλό πάρτι!

ΠΗΓΗ : http://www.lastnews.gr/

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!