ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Χίλια μπράβο στον Αλέξη Τσίπρα που προκάλεσε ανατριχίλα: «Θέλετε να προδώσω την πατρίδα και τον λαό μου. Η απάντηση είναι ΟΧΙ»

Χίλια μπράβο στον Αλέξη Τσίπρα που προκάλεσε ανατριχίλα: «Θέλετε να προδώσω την πατρίδα και τον λαό μου. Η απάντηση είναι ΟΧΙ»

Κάθετη ηταν η άρνηση της κυβέρνησης στην διαρροή του γερμανικού νον πειπερ στο Ρόιτερς. Δεν κάνουμε βήμα πίσω, δεν δεχόμαστε απειλές. Στην Ευρώπη που οραματιζόμαστε δεν υπάρχουν ενοικιαστές και ιδιοκτήτες.

Και αυτό ειναι το ορθό. Όταν έχεις το δίκιο με το μέρος σου, δεν κάνεις πίσω. Δεν κανείς πισω, οτι και αν αυτό συνεπάγεται. Όσο ισχυρός και αν είναι αυτός που πάει να σε αδικήσει.

Η ιστορία έχει δείξει οτι αν σκύψεις στον Γερμανό, καταλήγεις στο Ερζερούμ. Με δολοφονική κανονικότητα.

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : athensmagazine

Related posts