Search
cfb6b9e22f7cc2584a96e996d524b189

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ: Δείτε πώς ο Χατζηστεφάνου «κατέβασε» το γερμανικό άρθρο για τους «ηλίθιους Έλληνες»!

Μεγάλο σάλο προκάλεσε το άρθρο της εφημερίδας Handelsblatt με τίτλο «Ο Τσίπρας είναι δημαγωγός ή ο λαός ηλίθιος;».

Και όχι γιατί αποκαλεί τον Τσίπρα δημαγωγό, ποιος πολιτικός δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο δημαγωγός, αλλά γιατί καθύβριζε τον ελληνικό λαό.

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Χατζηστεφάνου, γνωστός στο ευρύτερο κοινό από τις συμμετοχές του σε κριτικές επιτροπές ριάλιτι, την «έπεσε» στον Γερμανό αρθρογράφο του απαράδεκτου άρθρου και γράφει σχετικά στο προφίλ του στο Facebook:

Αφόρητα ταπεινωμένος από τον δημόσιο εξευτελισμό του, ο καθηγητής ιστορίας Michael Wolffsohn και αρθρογράφος της εφημερίδας Handelsblaat κατέβασε το επίμαχο άρθρο για το οποίο τον εξανάγκασα να ζητήσει συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό επειδή τον αποκάλεσε ηλίθιο.

Προσωπικά είμαι εναντίον αυτής της κίνησης του, επειδή επισύρει την λάσπη της λογοκρισίας, αλλά πολύ περισσότερο επειδή συγκαλύπτει τα ίχνη του Γκεμπελικού εγκλήματος που μηχανορραφείται εναντίον της τιμής και της υπόληψης των Ελλήνων διαπραγματευτών.

*Βέβαια τον διάλογο τον έχω όλον σε screen shots, επειδή ουδέν κρυπτόν υπό την άγρια ομορφιά της διαδικτυακής δημοκρατίας.

hadjistefanou

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια




Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *