Τσιγγάνοι πλανόδιοι πωλητές ξάφρισαν ηλικιωμένο

Τσιγγάνοι πλανόδιοι πωλητές ξάφρισαν ηλικιωμένο

Η κλοπή είχε γίνει τον περασμένο Νοέμβριο και οι δράστες, που είχαν αρπάξει 4.300 ευρώ από το σπίτι του άτυχου ηλικιωμένου, είχαν διαφύγει με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο

Τα εμπορεύματα που υποτίθεται ότι πωλούσαν δυο τσιγγάνοι πλανόδιοι δεν άρεσαν σε έναν ηλικιωμένο την πόρτα του οποίου χτύπησαν στην Αλίαρτο Βοιωτίας. Αν και δεν αγόρασε κάτι, όμως, εκείνοι φρόντισαν να… πληρωθούν και μάλιστα με το παραπάνω, ξαφρίζοντας τις οικονομίες του!

Η κλοπή είχε γίνει τον περασμένο Νοέμβριο και οι δράστες, που είχαν αρπάξει 4.300 ευρώ από το σπίτι του άτυχου ηλικιωμένου, είχαν διαφύγει με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Οι άνδρες της Ασφαλείας Λιβαδειάς εξιχνίασαν την υπόθεση και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία σε βάρος των δυο τσιγγάνων ηλικίας 37 και 19 χρόνων, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς. Όμως, δεν συνελήφθησαν καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

*** Άλλη μια κλοπή που είχε γίνει στην Αλίαρτο Βοιωτίας εξιχνιάστηκε σχεδόν δυο χρόνια μετά! Ήταν 7 Φεβρουαρίου του 2013 όταν ένας άγνωστος -τότε- διαρρήκτης είχε αρπάξει 100 ευρώ, έναν φορητό υπολογιστή και ένα κινητό από το σπίτι μιας 43χρονης και τράπηκε σε φυγή. Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, κατέληξαν σε έναν 26χρονο τσιγγάνο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : protothema.gr

Related posts