ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Τον σκότωσε για ένα τσιγάρο με 2 μαχαιριές στο στήθος

Τον σκότωσε για ένα τσιγάρο με 2 μαχαιριές στο στήθος

Σε 18 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο 18χρονος Kai Steele για την περιττή και αδικαιολόγητη όπως χαρακτηρίστηκεδολοφονία του 26χρονου Alex Scott.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Αύγουστο σε ένα σοκάκι στο νότιο ανατολικό Λονδίνο, με τον Alex Scott να καταρρέει από τις δύο μαχαιριές που δέχτηκε στο στήθος.

Λόγος για να προχωρήσει σε αυτό το αναίτιο έγκλημα ο 17χρονος τότε Kai Steele ήταν ένα τσιγάρο.

«Είναι ένα ακόμα παράδειγμα μια περιττής και αδικαιολόγητης δολοφονίας. Πριν φύγει από το σπίτι είχε βάλει ένα μαχαίρι στην τσέπη του.

Δεν το είχε πάρει με την πρόθεση να τραυματίσει ή να σκοτώσει κάποιον. Η δολοφονία δεν ήταν προσχεδιασμένη αλλά προέκυψε όπως συμβαίνει συχνά στο πλαίσιο της βίας του δρόμου.

Το γεγονός αυτό καθιστά ακόμα πιο τραγικό το γεγονός πως χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή απλώς και μόνο επειδή επειδή είχε μαζί του ένα μαχαίρι.

Θα ήταν ένας καυγάς που θα είχε ξεκινήσει και θα είχε τελειώσει με μερικές μπουνιές αντί να καταλήξει σε δολοφονία» σημείωσε ο δικαστής Timothy Pontius.

«Τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω τον Alex. Ήταν αστείος, εξωστρεφής, είχε καλή καρδιά και θα έκανε τα πάντα για τον καθένα. Το μόνο που ελπίζω είναι να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος», σημείωσε η μητέρα του αδικοχαμένου νέου.

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : newsit.gr

Related posts