Τι βρήκαν στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος και προκάλεσε την ΟΡΓΗ του Αντώνη Σαμαρά;

Τι βρήκαν στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος και προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων; Ποια ήταν τα σχόλια απο πλευράς Αντώνη Σαμαρά;

 

Γούνινη επένδυση στο κάθισμα του Πρωθυπουργού και κόκκινη φλοκάτη για τα πόδια του βρήκαν, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», οι υπάλληλοι της πολεμικής αεροπορίας, που επιθεώρησαν ένα από τα κυβερνητικά αεροσκάφη, ενόψει των ταξιδιών του Αλέξη Τσίπρα, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας.

loading...

Σύμφωνα με το koutipandoras.gr που αναδημοσιεύει «Βηματοδότη», βρέθηκε στο κάθισμα, όπου συνήθως κάθεται ο εκάστοτε πρωθυπουργός, γούνινη επένδυση. Ήταν ένα κάθισμα με γούνα στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το οποίο ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος έδωσε άμεσα εντολή να ξηλωθεί.

Όπως αναφέρει επίσης η στήλη, αυτός που είχε τη φαεινή αυτή ιδέα, έστρωσε και μια κόκκινη φλοκάτη στο πάτωμα για τα… πρωθυπουργικά πόδια.

Την πληροφορία από τον «Βηματοδότη» κάνει retweet ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου και στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, συνοδεύοντάς την με το σχόλιο «Πόσες γελοιότητες μπορούν ακόμη να γράψουν;»

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!