ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΤΑ 10 ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

ΤΑ 10 ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

Τα έντομα και τα ερπετά σίγουρα μας ανατριχιάζουν, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να τα αποφύγουμε… Όμως η σκέψη ότι υπάρχουν μέσα στο σώμα μας μικροσκοπικά παράσιτα μπορεί να μας κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας!

Έντομα όπως οι μύγες και τα κουνούπια είναι άκρως ενοχλητικά, αλλά δύσκολα μπορούμε να τα φανταστούμε ως απειλή για την υγεία μας. Η πραγματικότητα βέβαια απέχει πολύ από αυτή τη θεωρία. Το τσίμπημά τους μπορεί να μεταφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό παράσιτα που τρέφονται με τα σωθικά μας.

Δείτε 10 από αυτά στο βίντεο που ακολουθεί.

 

 

10. Leishmania

9. Loa Loa

8. Ascaris lumbricoides

7. Onchocerca volvulus

6. Toxoplasma gondii

5. Trypanosoma brucei

4. Entamoeba histolytica

3. Trichuris trichiura

2. Wucheria bancrofti

1. Naegleria fowleri

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : onmed.gr

Related posts