Σπαρακτικά τα μηνύματα των φίλων της άτυχης 18χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο… [photo]

Σπαρακτικά τα μηνύματα των φίλων της άτυχης 18χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο… [photo]

Δεν μπορεί να συνέλθει η κοινωνία…
των Χανίων από την απίστευτη τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε τρία νέα παιδιά ενώ ένα ακόμα δίνει μάχη στο νοσοκομείο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενες αναρτήσεις, στις 5:10 τα ξημερώματα της Τρίτης αυτοκίνητο με 4 επιβάτες, ξέφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από την πορεία του και προσέκρουσε στο τοιχίο του ποταμού, στην γέφυρα του Κλαδισού.

Από τη σύγκρουση, βρήκαν το θάνατο τρία αγγελούδια, δύο κορίτσια και ένα αγόρι ηλικίας από 18 ως 19 ετών και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ένα ακόμη 20χρονο νεαρό αγόρι.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι περίοικοι «πετάχτηκαν» από τα κρεβάτια τους και ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αστυνομία και η Πυροσβεστική που απεγκλώβισε τον μοναδικό επιζήσαντα του τροχαίου.

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ιδιωτικού Προσωπικού Εστιατορίων – Μαγειρείων Νομού Χανίων,κάνοντας γνωστό το όνομα της μιας από τις δυο κοπέλες που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα το πρωί στον Κλαδισό.
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Related posts