Σου κολλάνε τα μακαρόνια; Δες τι να κάνεις…

Σου κολλάνε τα μακαρόνια; Δες τι να κάνεις…

Αν συνήθως τα μακαρόνια σου είναι έτοιμα πριν τη σάλτσα το χέρι σου πάει ενστικτωδώς στο βούτυρο ή στο λάδι, σωστά…; Ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείς!

Όταν βάλεις βούτυρο, λάδι ή οποιαδήποτε λπαρή ουσία στα μακαρόνια σου το μόνο που καταφέρνεις είναι η σάλτσα που θα προσθέσεις αργότερα να μην «στέκεται» επάνω. Άν λοιπόν τα μακαρόνια σου βράσουν πιο γρήγορα για να μην σου κολλήσουν μέχρι να τα σερβίρεις πρόσθεσε λίγο σάλτσα. Έτσι κσι δεν θα κολλήσουν και θα γλιτώσεις τις περιττές θερμίδες. 

Μια άλλη εναλλακτική είναι να ξεπλύνεις τα μακαρόνια μόλις βράσουν με κρύο νερό για να φύγει το πολύ άμυλο, που είναι και η αιτία που κολλάνε.

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : faysbook.gr

Related posts