Σοκ! Άστεγος θάφτηκε ζωντανός σε χωματερή σκουπιδιών

Σοκ! Άστεγος θάφτηκε ζωντανός σε χωματερή σκουπιδιών

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη Shancheng, μία επαρχία στην νοτιοανατολική Κίνα.
Ο άστεγος Wang Chen, 33 χρονών, θάφτηκε ζωντανός σε ένα τεράστιο κοντέινερ συλλογής σκουπιδιών όταν ένα απορριμματοφόρο άδειασε τόνους σκουπιδιών πάνω του.

Ο άτυχος άνδρας περιφερόταν σε μία χωματερή και έψαχνε τα σκουπίδια που βρίσκονταν τοποθετημένα σε μεγάλα κοντέινερ. Καθώς προσπαθούσε να φτάσει στο στόχο του και ενώ ήταν μέσα σε έναν μεγάλο σωλήνα γλίστρησε και έπεσε μέσα στο λάκκο, και μετά από λίγο τον έπνιξαν τα απόβλητα που έριξε το φορτηγό.

Μετά από αρκετές ώρες ένας εργάτης άκουσε το κλάμα και τις φωνές του άντρα χωρίς να ξέρει από που ακριβώς ερχόταν ο θόρυβος και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έφεραν μαζί τους και ειδικά σκυλιά αλλά εξαιτίας της έντονης μυρωδιάς και του σκοταδιού δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν και έτσι αναγκάστηκαν οι ίδιοι να ψάξουν με τα χέρια και μετά από ώρες κατάφεραν να τον ξεθάψουν.

Ο Chen μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αφού οι γιατροί του έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις έφυγε. Μετά την περιπέτειά του ο ίδιος αστειευόμενος δηλώνει ότι πλέον θα ψάχνει σε κάδους εστιατορίων που είναι περισσότερο ασφαλείς!

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : mirror.co.uk

Related posts