ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Σάλος στις ΗΠΑ για τα σχόλια της Σάρα Πέιλιν όταν ο γιος της έκανε «σκαλοπάτι» τον σκύλο του

Σάλος στις ΗΠΑ για τα σχόλια της Σάρα Πέιλιν όταν ο γιος της έκανε «σκαλοπάτι» τον σκύλο του

Η Sarah Palin δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Facebook, που έχει προκαλέσει τρομερές αντιδράσεις στις ΗΠΑ, αφού φαίνεται ο γιος της να έχει κάνει σκαλοπάτι τον σκύλο της οικογένειας.

Ο 6χρονος Trig, που πάσχει από σύνδρομο Down, πατάει στην πλάτη ενός μαύρου Λαμπραντορ, για να φτάσει στον νεροχύτη, με τον σκύλο να φαίνεται πως δεν μπορεί να ανασάνει.

Το ποστ της Palin στο Facebook, που ήταν η Ρεπουμπλικανή υποψήφια αντιπρόεδρος στις εκλογές του 2008, είχε, πάνω από 12.000 σχόλια έως το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Το σκυλί του εμπόδιζε τον δρόμο για να με βοηθήσει με τα πιάτα, έτσι ο Trig το έκανε σκαλοπάτι», έγραψε η Palin.

Το μήνυμα συνέλεξε 50.000 «likes» από τους 4.5 εκατ. followers που έχει στο Facebook.

«Θέλει να ηγηθεί της πολιτείας και της χώρας της αλλά δεν έχει την αίσθηση να πει στο παιδί της να σταματήσει να πατάει πάνω στον σκύλο;» ήταν ένα από τα μηνύματα.

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : newmoney.gr

Related posts