ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ο εφιάλτης πλησιάζει – Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA είναι γεγονός (βίντεο)!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ο εφιάλτης πλησιάζει – Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA είναι γεγονός (βίντεο)!

«Από όλες τις προβληματικές πτυχές της προεδρίας Ομπάμα, καμία δεν είναι πιο επικίνδυνη από την επιμονή του στην ανομία, την προθυμία του να αγνοεί τους νόμους και να καταστρατηγεί τα δικαιώματα των πολιτών…», δήλωσε ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ στην εφημερίδα The Wall Street Journal.

Οι Αμερικανοί κινδυνεύουν να χάσουν τον έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής τους, ενώ οι ελευθερίες και τα δικαιώματά τους διεκδικούν μία θέση στον κατάλογο των απειλούμενων με εξαφάνιση ειδών…

Η αμερικανική κυβέρνηση σχεδιάζει και εγκρίνει νόμους που μετατρέπουν τη χώρα σε ένα μιλιταριστικό καθεστώς. Ανεξέλεγκτος στρατός, στρατιωτικοποιημένη αστυνομία, στρατόπεδα συγκεντρώσεως, φυλακές, συρματοπλέγματα! Ο χειρότερος εφιάλτης γίνεται πραγματικότητα…

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA είναι έτοιμα. Απομένει να δοθεί η εντολή για να αρχίσουν οι μαζικές διώξεις.

Η FEMA (Υπηρεσία διαχείρισης έκτακτων αναγκών) συγκροτήθηκε τη δεκαετία του 1980. Επισήμως, είναι αρμόδια για διαχείριση έκτακτων καταστάσεων όπως τυφώνες, σεισμοί, πόλεμος, τρομοκρατικό χτύπημα.

Με την ενεργοποίηση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης όλες οι εξουσίες περνάνε αυτομάτως στα χέρια της FEMA και κηρύσσεται στρατιωτικός νόμος. Αυτό που όμως πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να ενεργοποιήσει την FEMA και σε περίπτωση οικονομικής κρίσης ή κοινωνικής αναταραχής!

Υπάρχουν έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη συγκεκριμένων επιστημονικών ομάδων, οι οποίες θα αναλάβουν να «προετοιμάσουν» ψυχολογικά τις μάζες για την ένταξή τους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA.

Φυσικά πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων, μια ελίτ αρρωστημένων εγκεφάλων, η οποία κατέχει καίριες θέσεις παγκοσμίως και αγωνίζεται να εξοντώσει τις εθνικές κυβερνήσεις για να εγκαθιδρύσει την παγκόσμια κυβέρνηση.

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : hellasforce.com

Related posts