ΣΟΚ στη Ρωσία: Βασανίζουν συμμαθητή τους και πεθαίνει από ασφυξία – Βίντεο

ΣΟΚ στη Ρωσία: Βασανίζουν συμμαθητή τους και πεθαίνει από ασφυξία – Βίντεο

Δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους αυτό που έγινε μέσα σε σχολείο της Ρωσίας. Μαθητής έπεσε θύμα εκφοβισμού από τους συμμαθητές με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του μπροστά στα μάτια των υπολοίπων μαθητών που γελούσαν και της δασκάλας που δεν έκανε τίποτα για να τους σταματήσει.
«Ηταν καλό παιδί, ποτέ δεν έκανε κακό σε κανέναν και ήταν φίλος μου. Όμως οι άλλοι τον πείραζαν διαρκώς», είπε ένας φίλος του, ο Αλεξάντερ, στα τοπικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνη την ημέρα οι «νταήδες» του σχολείο τον περίμεναν στο διάδρομο, τον άρπαξαν και τον έσυραν στις τουαλέτες

«Νόμιζαν ότι ήταν πολύ αστείο και αποφάσισαν να πάρουν το τρόπαιό τους πίσω στην τάξη. Παρότι ήταν εκεί η δασκάλα, στην έδρα της, δεν έκανε απολύτως τίποτα για να τον βοηθήσει», πρόσθεσε ο Αλεξάντερ.

Οι αρχές, αφού μελέτησαν το βίντεο, αποφάνθηκαν ότι είναι ξεκάθαρο πως την ευθύνη για το θάνατό του έχουν οι συμμαθητές του. Το σχολείο δήλωσε ότι δεν γνώριζε πως υπήρχαν περιστατικά εκφοβισμού και απέβαλε τους μαθητές που ενεπλάκησαν. Ομως οι γονείς του θύματος απαιτούν να μάθουν γιατί η δασκάλα που ήταν στην αίθουσα δεν έκανε τίποτα.

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : eviawelle.gr

Related posts