ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Ρωσία: Κεραυνός χτυπά αυτοκίνητο που διέφυγαν δράστες μετά από ληστεία σε εκκλησία [Βίντεο]

Ρωσία: Κεραυνός χτυπά αυτοκίνητο που διέφυγαν δράστες μετά από ληστεία σε εκκλησία [Βίντεο]

Σύμφωνα με το βίντεο που έχει προκαλέσει αίσθηση, με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο διέφυγαν οι δράστες μετά από ληστεία σε εκκλησία στην Αγία Πετρούπολη.

Ενώ όμως ανέπτυσσαν ταχύτητα, κατά τα φαινόμενα κατά τη διάρκεια καταδίωξης από περιπολικό καθώς στο βίντεο ακούγεται και ο ήχος σειρήνας, ένας κεραυνός χτύπησε το όχημα, με αποτέλεσμα αυτό ουσιαστικά να ανατιναχθεί και τμήματά του να γεμίσουν το οδόστρωμα.

 

Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο στο YouTube, όλοι οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο των ληστών σκοτώθηκαν, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν αμφιβολίες για την αυθεντικότητα του βίντεο.

Σχόλιο Αποκάλυψης: Κατά την δική μας άποψη το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα. Πρόκειται άραγε για ένα παράδειγμα «θεϊκής παρέμβασης;».

 

https://www.youtube.com/watch?v=4GvZd2K-dMI

 

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : apocalypsejohn.com

Related posts