Πως ένα ταλαντούχο σκυλί άλλαξε τη ζωή μιας γυναίκας με ειδικές ανάγκες

Πως ένα ταλαντούχο σκυλί άλλαξε τη ζωή μιας γυναίκας με ειδικές ανάγκες

Αυτός ο ταλαντούχος σκύλος στρώνει το κρεβάτι, φέρνει το γάλα και παίρνει χρήματα από τα ΑΤΜ για την ιδιοκτήτρια του, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες!

Η Κέιτ Κρος προσπαθούσε να τα καταφέρει μόνη της για 18 ολόκληρους μήνες πριν μπει στη ζωή της οΜπάιρον. Το επτά ετών εκπαιδευμένο σκυλί, της προσφέρει αδιαμαρτύρητα την βοήθεια του, όποια στιγμή και να του την ζητήσει.

 
Μπορεί να της φέρει τα πάντα από το ψυγείο ενώ «υπακούει» σε πάνω από 100 εντολές.

Ενώ οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων, είναι τυχεροί αν το κατοικίδιο τους πειστεί να τους φέρει τις παντόφλες χωρίς να τις μασήσει, ο όμορφος Μπάιρον εκτελεί τις εντολές της φίλης και ιδιοκτήτριας του χωρίς να υποπέσει σε ούτε ένα  λάθος.

Το εκπαιδευμένο σκυλί είναι μια γραμμή ζωής για την Κέιτ, η οποία πάσχει από το σύνδρομο Ehlers Danlos. Η σπάνια πάθηση της έχει καταστήσει τις αρθρώσεις της τόσο αδύναμες που μπορεί πολύ εύκολα να εξαρθρώσει τον ώμο της ανοίγοντας απλά μια πόρτα.

Η 49χρονη γυναίκα από το Χίνκλεϊ, η οποία πήρε τον Μπάιρον το 2007, είπε: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Είναι πραγματικά ο καλύτερος μου φίλος! Μου έδωσε πίσω τη ζωή μου. Μπορώ πλέον να ζω ανεξάρτητη και δεν πρέπει να βασίζομαι στο σύζυγό μου ή σε άλλους ανθρώπους γιατί ο Μπάιρον όποτε τον χρειαστώ είναι πάντα εκεί. Ποτέ δεν βαριέται να με βοηθήσει, τα βλέπει όλα σαν παιχνίδι, αλλά εγώ θα είχα χαθεί χωρίς αυτόν».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : dinfo.gr

Related posts